• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Distribuované programovanie

Started by trek, 10.02.2008, 16:47:32

« predchádzajúce - ïal¹ie »

paly-sk

Quote from: wlade on  23.02.2008, 20:06:15
Takto:

String passtesttwo=new String(packman.getData(),packman.getOffset(),packman.getLength());
                        if (passtesttwo.equals(passtest))
                        {
                        check = true;
                try {
                    sharedir.stop();
                } catch (ShareMeException ex) {
                    ex.printStackTrace();
                }
                        }

napis este, ze ako si poskladal ten string pasttest

kane77

Quote from: paly-sk on  24.02.2008, 01:48:36
Quote from: wlade on  23.02.2008, 20:06:15
Takto:

String passtesttwo=new String(packman.getData(),packman.getOffset(),packman.getLength());
                        if (passtesttwo.equals(passtest))
                        {
                        check = true;
                try {
                    sharedir.stop();
                } catch (ShareMeException ex) {
                    ex.printStackTrace();
                }
                        }

napis este, ze ako si poskladal ten string pasttest

ta sak passtest (to s cim porovnavas) ma byt nieco take ze IConstants.EXIT_FLAG heslo_v_properties (samozrejme nahradit za hodnoty ake maju byt.. :) )
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

Agamemnon

s passtestom Å¥ažko bude problém, lebo pri najhorÅ¡om by mu to nikdy nevyplo (ak by to chybne poskladal), ale urÄite by sa to nesprávalo tak, že by sa to vyplo pri akomkoľvek nesprávnom heslo...

hmm... jedine, že tam má nieÄo takéto: passtest = passtesttwo;... a tomu veľmi neverím...
All code is crap.

42

wlade

Nejak som to zazrakom rozbehal, chyba bola ze som v ShareMeImpl.java do metody run() nedal volanie ShutdownListenera, resp. nedobre ho volalo. Cize v jednom okne puttyho sa ma program spustit a "zmrznut" az do chvile kym ho druhym puttym nezhodim dobre zadanym heslom ? Uloha 1.4 je uz nad moje sily, hadam to za 4-dnovy buduci vikend nejakym zazrakom zvladnem. Povinne minimum aspon mam :)
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

Agamemnon

"Cize v jednom okne puttyho sa ma program spustit a "zmrznut" az do chvile kym ho druhym puttym nezhodim dobre zadanym heslom ?"

áno
All code is crap.

42

shadow

ludia co tak pouzivat screen a nemusite mat otvorenych viac putty naraz...
spusta sa to len jednoducho prikazom screen a dalej su tam uz len skratky ako ctrl+a+c ke novy shell, ctrl+a+cislo prepinanie medzi jednotlivymi shellmi pripadne ctrl+a+n je nasledujuci shell, a takto mozte nechat bezat svoj hotovy shareme aj ked sa odhlasite ked stlacite ctrl+a+d a potom znova pri prihlaseni si spustite screen z pozadia prikazom screen -r

Agamemnon

závisí od toho, Äo ti vyhovuje... :) napr. mňa screen nikdy nechytil... radÅ¡ej mám viac putty otvorených, prípadne split vo vim-ku ak mi Å¡lo len o kód viacerých súborov :)
All code is crap.

42

shadow

no mne viac vyhovuje screen v jednom kodim, dalsich kompilujme spustam vypinam...sice teraz ani nie bo to uz mam hotove

Ing.Veduci

Quote from: shadow on  24.02.2008, 21:45:40
ludia co tak pouzivat screen a nemusite mat otvorenych viac putty naraz...
spusta sa to len jednoducho prikazom screen a dalej su tam uz len skratky ako ctrl+a+c ke novy shell, ctrl+a+cislo prepinanie medzi jednotlivymi shellmi pripadne ctrl+a+n je nasledujuci shell, a takto mozte nechat bezat svoj hotovy shareme aj ked sa odhlasite ked stlacite ctrl+a+d a potom znova pri prihlaseni si spustite screen z pozadia prikazom screen -r

lebo nevieme, ze sa daco take da, kedze sme stary zatuchnuty windowsaci :puf:, ale dik za info. Poskusam co to robi ;)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väÄÅ¡ina z vás má doma poÄítaÄ. BuÄ to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

DeeL

tak ja tiez nemam nikde linux na svojich strojoch, ale ten screen sa uz dakde aj skor spominal a aj Paralic na cviku ho vysvetloval na prvom

Múdri sa nauÄia od hlupákov viac, ako sa hlúpi pouÄia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing.Veduci

Quote from: DeeL on  25.02.2008, 03:21:37
tak ja tiez nemam nikde linux na svojich strojoch, ale ten screen sa uz dakde aj skor spominal a aj Paralic na cviku ho vysvetloval na prvom

heh, tha ja mam s Tomasekom a ten vysvetlil akurat, ze budeme robit ShareMe, ze staci chodit na kazde druhe cviko, pripadne len na zapoctovky a potom nas poslal domov :puf: ... pristup jak svina, som zvedavy co bude zjtra s nim...
Predpokladám, že väÄÅ¡ina z vás má doma poÄítaÄ. BuÄ to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

Ing. nemtom

heh vam dobre ked ste tak vpredu, ja mam toto:

Found 2 semantic errors compiling "/home/uebungen/rnue/rnue051/src/at/ac/tuwien/infosys/rnue/implementation/ShareMeImpl.java":
    [javac]
    [javac]      6. public class ShareMeImpl implements IShareMe {
    [javac]                      ^---------^
    [javac] *** Semantic Error: The abstract method "at.ac.tuwien.infosys.rnue.interfaces.ISearchResult search(java.lang.String $1) throws at.ac.tuwien.infosys.rnue.helpers.ShareMeException;", inherited from type "at.ac.tuwien.infosys.rnue.interfaces.IShareMe", is not implemented in the non-abstract class "ShareMeImpl".
    [javac]
    [javac]
    [javac]     13.                         properties.setProperty(IConstants.RMI_REGISTRY_HOST, InetAddress.getLocalHost());
    [javac]                                                        ^--------^
    [javac] *** Semantic Error: No accessible field named "IConstants" was found in type "ShareMeImpl".

vie mi dakto prelozit do ludskej reci? teda prelozit ani nie, ale povedat jak sa toho zbavit:P
brix will be shat

paly-sk

Quote from: nemtom on  25.02.2008, 05:38:00
heh vam dobre ked ste tak vpredu, ja mam toto:

Found 2 semantic errors compiling "/home/uebungen/rnue/rnue051/src/at/ac/tuwien/infosys/rnue/implementation/ShareMeImpl.java":
    [javac]
    [javac]      6. public class ShareMeImpl implements IShareMe {
    [javac]                      ^---------^
    [javac] *** Semantic Error: The abstract method "at.ac.tuwien.infosys.rnue.interfaces.ISearchResult search(java.lang.String $1) throws at.ac.tuwien.infosys.rnue.helpers.ShareMeException;", inherited from type "at.ac.tuwien.infosys.rnue.interfaces.IShareMe", is not implemented in the non-abstract class "ShareMeImpl".
    [javac]
    [javac]
    [javac]     13.                         properties.setProperty(IConstants.RMI_REGISTRY_HOST, InetAddress.getLocalHost());
    [javac]                                                        ^--------^
    [javac] *** Semantic Error: No accessible field named "IConstants" was found in type "ShareMeImpl".

vie mi dakto prelozit do ludskej reci? teda prelozit ani nie, ale povedat jak sa toho zbavit:P

zabal to do try-catch bloku:

try {
            tu pojde tvoj kod, ktory moze vyhodit vynimku
        }
        catch (UnknownHostException e) {
            System.err.println("Unknown host!");
        }

edit:
zabudol si importovat balik at.ac.tuwien.infosys.rnue.interfaces.IConstants
a este daj za metodu search(String search) throws ShareMeException

Agamemnon

pastni tu aj kód... staÄí ten 1 súbor... takto si môžem max. tipnúť
All code is crap.

42

Ing.Veduci

mas takto tu search metodu???

public ISearchResult search(String searchString) throws ShareMeException {
      return null;
   }

a to druhe asi bude s tym importom...???

Ing. nemtom

heh prave som siel vymazat svoj post bo uz som to vyriesil, no ale tak uz to necham tu pre dalsie generacie, chybal import
brix will be shat

Ing. nemtom

ked mi to ide malo by to vypisat co mam v starte ne? bo mi pise ze build successfull ale dajak nevypisuje
brix will be shat

Ing.Veduci

ant lab1 => BUILD SUCCESSFUL ... ti to len skompilovalo a nespustilo!
ant run1 => vypise co mas v start() ... nejake to system.out.println("juj idem!!!");

Ing. nemtom

lab1 => vsetko fasa
run1 => zas ten velky gulas ze classNotFoundException
brix will be shat

Raleon

Quote from: nemtom on  25.02.2008, 06:15:21
lab1 => vsetko fasa
run1 => zas ten velky gulas ze classNotFoundException

skus dat tie classpathy co bolo ako priprava na cviko (modifikovanie suboru .tchs ci jak to bolo)

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing. nemtom

brix will be shat

Raleon

Quote from: nemtom on  25.02.2008, 14:45:43
.tchs? wtf? :D

citujem

QuoteAk sa z nejakých dôvodov rozhodnete Ant nepoužívaÅ¥, potom môžete využiÅ¥ nasledujúci tcsh skript ako ÄasÅ¥ vášho kódu spúšťaného pri prihlásení (.tcshrc):

# nastavenie vnutornych premennych pre dalsie pouzitie
setenv JAVA_HOME /opt/j2sdk1.4.2
setenv ANT_HOME /usr/share/ant

# nastavenie premennej PATH
setenv PATH ${PATH}:${JAVA_HOME}/bin:${ANT_HOME}/bin

# nastavenie premennej CLASSPATH
setenv CLASSPATH .:${CLASSPATH}:${ANT_HOME}/lib/ant.jar
setenv CLASSPATH .:${CLASSPATH}:${HOME}/lib/ShareMe.jar:${HOME}/classes

# nastavenie JIKESPATH
setenv JIKESPATH ${JAVA_HOME}/jre/lib/rt.jar:${CLASSPATH}

Pravda, ze aj ja pouzivam ten ant, ale pokym som toto nezrobil , aj mne hadzalo classnotfound (?)
mozno po modifikovani treba logout/login

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing. nemtom

hm dpc, zaujimave ze len ja mam ten problem :D a ja pouzivam Ant
brix will be shat

Ing.Veduci

dnes som sa dozvedel, ze vsetky zadania kontroluje Paralic, aspon tak som pochopil Tomasekove kecy... a ze ti, co uz poslali sa uz coskoro mozno dozvedia vysledky...

shadow

ja som to dnes secko poslal a hned prisiel mail naspat so 120% :) a paralic dnes nieco take spominal ze kto bude mat 120% zo shareme a 1-2  body z testu tak ze na toho sa pozrie lepsie potom a bude sa vypytovat daco ohladom kodu ci v tom ma dotycny jasno