FEI archív 2008/2009 > 2. ro?ník

POCITACOVA GRAFIKA

(1/5) > >>

jay-b:
...nahlasil som sa na predmet pocitacova grafika. ...som v 2 roc. a doteraz som mal akurat jazyk C - lenze na cviku je zadanie v JAVE - prosim poradte co je to za predmet ?  - mam sancu ho spravit?..ak nie - da sa zrusit? a zvolit si nieco ine este?.... :ringsmiley: :hammer:

timwood:
naco si si potom volil ten predmet ked nevies ani C++, ani JAVU ? to si cakal ze ta grafika bude v Ccku? :)

Ing. nemtom:
prisiel cas naucit sa javu

puq:
no bud jak hovori pan bakalar alebo i mna zaujima naco si ludia davaju take veci o ktorych nemaju ani paru :) a kedze prvy rocnik u nas je brutalny co sa tyka programovania :D tak jedine ti ostava bud si poriadne sadnut za javu alebo vykaslat sa na predmet ;)

ak sa xces naucit javu tak nech sa paci...zrob si zadanie co budes mat v lete javu ;) neje to nic tazke... http://hornad.fei.tuke.sk/~poruban/java/01/index.html :)

timwood:
teraz maju v predaji elfa knihu Programovavi dokonalych her v Jave. sam ju mam doma. popisuje tam podrobne 2d/3d grafiku, ale je potrebne vediet javu, aspon zaklady. obsahuje aj vela odkazov na internet. javu sa mozes naucit dost dobre z knihy od P.Herouta-JAVA. z nej som sa naucil javu. vobec to nie je az take tazke. navyse co viem, tak z Pocitacovej grafiky od vas budu pozadovat len zaklady, ziadne prevratne veci..v pohode ju zmaknes..

(tu knihu Programovani dokonalych her v Jave od Andrewa Davidsona, v pripade, ze sa ju rozhodnes kupit, kupuj cez ineternet z knihkupectva www.ramzes.sk. tam ju maju za 682 Sk, v elfe za doporucenu cenu okolo 1400 Sk)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version