• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Objektove programovanie

Started by markus, 21.02.2009, 23:57:40

« predchdzajce - alie »

scream

Dudusa

pls aky je kluc na oop v moodli? zasa ho pyta...   ???
Setrite vodu, pite pivo!

ApokalypS

hrobocop?? nesom si isty..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

mirek

Quote from: Dudusa on  30.03.2009, 02:22:42
pls aky je kluc na oop v moodli? zasa ho pyta...   ???

a preco ho pyta zasa? si sa ohlasila z kurzu?
So say we all!

Dudusa

pyta odo mna kluce na vsetky predmety  :(
Setrite vodu, pite pivo!

mirek

Quote from: Dudusa on  30.03.2009, 03:33:45
pyta odo mna kluce na vsetky predmety  :(

nepristupujes nahodou s inym loginom? predtym si pouzivala mozno iba teXXXXX a teraz teXXXXX@tuke.sk ?
So say we all!

Dudusa

no to bude asi ono.. a na tom zalezi?  :D
Setrite vodu, pite pivo!

ApokalypS

http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

mirek

Quote from: Dudusa on  30.03.2009, 04:13:14
no to bude asi ono.. a na tom zalezi?  :D

ano - to ako keby si mala dva profily.
So say we all!

Patto

Quote from: mirek on  30.03.2009, 01:15:22
Quote from: scream on  30.03.2009, 00:01:13
Noo my mame bleskovky presne z toho co je na prednaskach... cize by to malo byt teoreticky to co je na moodli (nie wiki) v 6.tyzdni)...len neviem ci to bolo vsetko odprednasane...

no - my to mame s binasom inac... na wiki...

;D ;D

aj mirek ma s Binasom ... kto by to povedal :D ... a co povies mirek: dobry ucitel je ten Binas?

mirek

Quote from: Patto on  31.03.2009, 06:17:10
Quote from: mirek on  30.03.2009, 01:15:22
Quote from: scream on  30.03.2009, 00:01:13
Noo my mame bleskovky presne z toho co je na prednaskach... cize by to malo byt teoreticky to co je na moodli (nie wiki) v 6.tyzdni)...len neviem ci to bolo vsetko odprednasane...

no - my to mame s binasom inac... na wiki...

;D ;D

aj mirek ma s Binasom ... kto by to povedal :D ... a co povies mirek: dobry ucitel je ten Binas?

som spravil chybu, ze chodim ku nemu na cvika. ako opakujuci som sa mal uz konecne poucit... :-(
So say we all!

Ing. nemtom

jj pocul som ze na opakujucich to je pekna svina :P
brix will be shat

ApokalypS

skorec1

Quote from: Bc. nemtom on  31.03.2009, 16:46:05

ale ajtak mam na nom najradsej ked povie na cviceni no deti, pritom neviem ci nesom starsi :D

Pekiman

Quote from: skorec1 on  02.04.2009, 03:07:46
Quote from: Bc. nemtom on  31.03.2009, 16:46:05

ale ajtak mam na nom najradsej ked povie na cviceni no deti, pritom neviem ci nesom starsi :D
no ja napriklad zvyknem vsetkym hovorit synak :)  ... iba ak zo srandy :)
u mirka to vsak moze znamenat aj to ze sa stale citi ako dieta :)
Podporte moje stránku kliknutím www.nwa.eu.sk DIKYYYY !!!

timwood

tomu Binasovi sa tie rozhrania nejak podarili...to tam musia byt bezpodmienecne pouzite ? :)

Agamemnon

jj, berte to ako zadanie od zákazníka... s ním tiež veľmi vyjednávať nejde :) výnimky asi len na osobnú žiadosť...
All code is crap.

42

JCube

Quote from: Agamemnon on  04.04.2009, 19:36:57
jj, berte to ako zadanie od zákazníka... s ním tiež veľmi vyjednávať nejde :) výnimky asi len na osobnú žiadosť...
binas zaplati?
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Agamemnon

hej, dostanú zápich za odmenu ;D
All code is crap.

42

Aniy

v tomto prípade by som to fakt radšej nazval zápočet :P

domino3d

Ahoj
chcem sa spytat k tomuto nieco, neviem ako by som mal impllementovat, tato property by mala vratit nazov miestnosti, napriklad room2, alebo ako? neviem si to predstavit.

Trieda Game...
...  2. implementujte property CurrentRoom na získanie a nastavenie aktuálnej miestnosti

https://moodle.fei.tuke.sk/wiki/index.php/Text_Game_II._-_Virtual_World_Representation
vivat academicus

mirek

Quote from: Domino3D on  05.04.2009, 19:14:08
Ahoj
chcem sa spytat k tomuto nieco, neviem ako by som mal impllementovat, tato property by mala vratit nazov miestnosti, napriklad room2, alebo ako? neviem si to predstavit.

Trieda Game...
...  2. implementujte property CurrentRoom na získanie a nastavenie aktuálnej miestnosti

https://moodle.fei.tuke.sk/wiki/index.php/Text_Game_II._-_Virtual_World_Representation

ak si spominas, tak sme hovorili, ze v kazdom case budeme potrebovat dva udaje:
- aktualnu miestnost
- obsah batohu

property CurrentRoom prave sluzi na ziskanie a nastavenie hodnoty aktualnej miestnosti. nebude teda vracat nazov miestnosti, ale objekt typu IRoom - referenciu na aktualnu miestnost.
So say we all!

domino3d

no ano pan Binas to tak vravel, uz som kamosa otravoval, kus pomohol, sme prediskutovali, trebalo si len vytvorit pomocnu premmenu, zadeklarevoat si ju, a tam si ulozit  aktualnu poziciu. Ked nie tak ma opravte
vivat academicus

mirek

Quote from: Domino3D on  05.04.2009, 22:31:33
no ano pan Binas to tak vravel, uz som kamosa otravoval, kus pomohol, sme prediskutovali, trebalo si len vytvorit pomocnu premmenu, zadeklarevoat si ju, a tam si ulozit  aktualnu poziciu. Ked nie tak ma opravte

tak tak. aj pan binas by s tym suhlasil...
So say we all!

piton

Pan Binas, co bude zajtra na zapoctovke? Minuky tyzden som chybal a nemam info...
"Iba život, ktorý žijeme pre ostatných, stojí za to." - Albert Einstein