• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

calovanie za externe

Started by jany, 19.09.2008, 21:17:23

« predchdzajce - alie »

jany

cau
Nemozem nikde najst na web fei, ze kolko sa caluje za externe studium

timwood

posli mail na studijne, to bude asi najlepsie.

stricky

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Evica

neplati sa za externe nahodou len na aplikovanej inf?

Agamemnon

Quote from: Evica on  20.09.2008, 01:39:19
neplati sa za externe nahodou len na aplikovanej inf?

za externé sa platí všade a vždy, zo zákona
All code is crap.

42

Evica

ja sa nehadam.. len sa mi zda ze som dade citala, ze na fei sa za externe plati iba na aplikovanej  bk ale to uz bolo asi davnejsie  bn

timwood

nie vsade sa plati za externe studium. mylsim ze to preslo do kompetencie jednotlivych fakult, takze napr. na Strojnickej fakulte sa plati len na niektore odbory, to viem naisto, lebo brat tam teraz zacina studovat externe...

Agamemnon

aha, hmm... fajn, zase som o niečo múdrejší :)
All code is crap.

42

Evica

ale mne sa fakt zda, ze na FEI sa plati len za aplikovnu...  bn
inak, to mi pride domov vyzva na zaplatenie skolneho (za subezne studium)? alebo co?

Agamemnon

Quote from: Evica on  20.09.2008, 03:42:56
inak, to mi pride domov vyzva na zaplatenie skolneho (za subezne studium)? alebo co?

niekde som to čítal na webe fei, ako to funguje... nvm, či aj nie v tom pdf-ku, čo jcube tu dal... skús pohľadať :) prípadne zavolaj na študijné (univerzálna odpoveď ;))
All code is crap.

42

Evica

Quote from: Agamemnon on  20.09.2008, 03:51:08

niekde som to čítal na webe fei, ako to funguje... nvm, či aj nie v tom pdf-ku, čo jcube tu dal... skús pohľadať :) prípadne zavolaj na študijné (univerzálna odpoveď ;))

j asom citala, ze na zapis treba doniest doklad o zaplateni  :lol9: ale ja som nic nedoniesla a nikto nic nepovedal  :lol9: zeby som usetrila 15k?  :lol9:

Agamemnon

Quote from: Evica on  20.09.2008, 04:03:06
Quote from: Agamemnon on  20.09.2008, 03:51:08

j asom citala, ze na zapis treba doniest doklad o zaplateni  :lol9: ale ja som nic nedoniesla a nikto nic nepovedal  :lol9: zeby som usetrila 15k?  :lol9:

:D
All code is crap.

42

matt

ale mne sa fakt zda, ze na FEI sa plati len za aplikovnu...
ja ked som podaval prihlasku tiez som natrafil na nieco take ze jedine za externu aplikovanu inf sa plati...
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." (Barney Stinson)
"Where is your suit? Just once, when I say "suit up," I'd like you to put on a suit!" (Barney Stinson)

Evica

Quote from: matt on  20.09.2008, 04:53:11
ale mne sa fakt zda, ze na FEI sa plati len za aplikovnu...
ja ked som podaval prihlasku tiez som natrafil na nieco take ze jedine za externu aplikovanu inf sa plati...
tak potom je to asi tak :D

jany

No v tom pdf, je jasne napisane, ze 18000 Sk, ale v pon, idem na studijne (dufam, ze sa tam dostanem, alebo ze by som prisiel uz o 5:00 rano?  :) )

jany

Takze fakt sa plati iba na aplik. inf. ostatne su free

Evica

ja som to vravela, ze sa mi tak mari.. a o kolkej bolo treba vstat, aby sa clovek dostal na studijne?

jany

No dost skoro, kedze som mal pred sebou 120km, pred studijnym som bol o 8:30 a dnu som sa dostal o 10:30 (ale musel som toho viac vybavit, kebyze sa len pytam ci sa plati, alebo nie, tak tam len vtrnem a o 10 sek. som von)

ehm123

ja som sa dnes postavil rovno ku dveram jak vysiel jeden typek tak ja som vosiel... predo mnou vnutri bol este jeden a to je vsetko  :bannana_guitar:
a dajak som ani nepostrehol ze by to dakomu vadilo  ap

puq

no keby som tam bol tak uz najblizsi mesiac len jes tekutu stravu  am am am :D

jany

Quote from: ehm123 on  25.09.2008, 06:11:19
ja som sa dnes postavil rovno ku dveram jak vysiel jeden typek tak ja som vosiel... predo mnou vnutri bol este jeden a to je vsetko  :bannana_guitar:
a dajak som ani nepostrehol ze by to dakomu vadilo  ap
No ver tomu ze to urcite niekomu vadilo, je tam riadny chaos, nieje tam rad (respektive je), ale pred dverami stoji tlupa ludi (potom pokracuje rad) a ty co su v rade, tak si to ani niekedy nevsimnu, ze tam pride niekto a hned vojde, keby som to ja videl, tak ides dozadu. Samozrejme, keby si sa isiel nieco opytat, tak ta pustime, ale inak si v zadu.
Ja som toho tiez vela nemal na vybavovanie, bol som tam asi 5-10 min, ale pripadalo by my to drze a neferove, keby som sa  votrel niekde dopredu

ehm123

no ako jasne, ze ak by som tam isiel riesit nieco na dlhsie, tak stojim aj ja. som tam bol len odniest jeden papier a uz som vysiel het  :ringsmiley: