• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Bakalárky

Started by Cici, 11.03.2012, 15:48:49

« predchdzajce - alie »

Cici

ako je to s bakalarkami? kedy kde ako sa vyberaju prihlasuje sa na ne? (dufam ze uz nie je neskoro) Na maise mi sietia iba z KEM.

xxx3

pocul som take, zevraj koncom tohto semestra si budeme vyberat ... zatial je tam tych tem velmi malo ...

DarthVader

na mais by som sa vobec nespoliehal co sa vyberu tyka proste treba ist za tym clovekom s kt. ces robit resp. ces robit to comu sa ten clovek venuje a on nech ti vypise temu a doslova ho dokopat na zapis do maisu s tvojim menom lebo inak nic nie je iste :D  :ropebanana:

xxx3

a ako si mam vybrat toho cloveka ? Ako mam vediet comu sa ktory clovek venuje ?

nejaky cviciaci mi je sympaticky v zmysle, ze dobre uci a ma dobry pristup tak mam ist za nim sa spytat, ze comu sa venuje, ze ci by som mohol robit unho bakalarku ? alebo ako ?

veteran

OK, takže priama otázka: kto z KPI robí niečo okolo web-technológií: PHP/(X)HTML/MySQL?

Cici

a ked neviem co by som presne chcel? lebo kombinacia html php java (ale nie javascript) 3d modelovanie je nerealna ... cize potrebujem mat na vyber temy a jednu si vyberiem

na konci semestra sa mi zda neskoro nie?

Agamemnon

- ak chcete vlastnú, tak čím skôr si nájdite niekoho, kto vám ju zastreší
- zoznam s témami skôr ako koncom semestra nebude, imo... možno až začiatkom ďalšieho ročníka, nvm ako to je teraz...
- to, čo je v maise, neberte sa nemeniteľné a pod... témy sa vždy dali meniť, upravovať a pod... takisto nemyslím, že všetci si svoje veci zverejnia v maise - aj keď mais som už nezažil, ale pamätám si, ako sa tam riešili dipl a pod...

"nejaky cviciaci mi je sympaticky v zmysle, ze dobre uci a ma dobry pristup tak mam ist za nim sa spytat, ze comu sa venuje, ze ci by som mohol robit unho bakalarku ? alebo ako ?"

presne tak...
inak lepšie je vybrať si konzultanta... ako tému... témy sa vždy dali meniť a prispôsobovať... prípadne vytvoriť vlastné...
konzultant je dôležitejší... sú tam totiž aj takí, ktorým je všetko jedno a pod...
All code is crap.

42

DarthVader

doslova konzultant je klucovy   :buttrock: ked teda nepredpokladame ze konzultant a veduci prace neni jedna a ta ista osoba, bo aj to sa stava ale len sem tam.

ppeess

Quote from: xxx3 on  11.03.2012, 16:06:14
pocul som take, zevraj koncom tohto semestra si budeme vyberat ... zatial je tam tych tem velmi malo ...
Bakalarky sa vyberaju na zaciatku zimneho semestra v 3. rocniku ..... ale ako tu uz je spomenute je lepsie sa dohodnut v 2. rocniku .....

xxx3

ked teda pojdem za niektorym cviciacim, ktory ma teraz uci tak sa ho mam spytat ci mozem robit unho bakalarku, aj ked neviem na ak temu by som chcel ? A konzultant bude on alebo mi niekoho potom prideli on ? Ci ako to je ? Kto je veduci prace a kto je konzultant ?

ppeess

Quote from: xxx3 on  13.03.2012, 10:40:02
ked teda pojdem za niektorym cviciacim, ktory ma teraz uci tak sa ho mam spytat ci mozem robit unho bakalarku, aj ked neviem na ak temu by som chcel ? A konzultant bude on alebo mi niekoho potom prideli on ? Ci ako to je ? Kto je veduci prace a kto je konzultant ?
A tak musis vediet ci chces kodit alebo nie :D ...... ptm co ta bavi ...... ci siete alebo napr. Java alebo DBS alebo Asembler ..... podla toho si vybrat konzultanta a on uz nieco bude mat alebo ti tu temu moze vypisat ..........

A veduci bp by mal mat to ten titul Phd ...... a ked ho ma tak bude aj konzultant

xxx3

a ked pojdem za cviciacim, ktory nema Phd. tak bude on moj konzultant a veduci bude niekto iny, co ma nemusi zaujimat, ze kto to bude ? :D

Agamemnon

jj, vedúci ťa nemusí zaujímať... podstatnejší je konzultant
All code is crap.

42

xxx3

aj za nejakym doktorandom mozem ist, aj on moze byt konzultant ? ... ak ano, ako zistim, ze ktori doktorand sa akemu vykumu venuje ? To totiz na stranke KPI nie je ... tam su len odborni asistenti podrobnejsie rozpisani a veduc ikatedry ...  doktorandi su len vymenovani

Agamemnon

môžeš aj doktoranda mať ako konzultanta...
spýtaj sa :)
All code is crap.

42

paloSK

Ked xcem taku bakalarku, co nebudem musiet abolutne vobec programovat, tak za kym mam ist ?
:D

xxx3

toto by som aj ja chcel vediet :)

tino8

Sobota ma temy o grafike a Novitzka niejake teoreticke

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

xxx3

a s grafikou co ? ... tam sa neprogramuje ? ... som pocul ze tretiaci maju dsot problemy s predmetom Pocitacova grafika

tino8

s predmetom grafika su problemy preto lebo tam je kopa odvodeni a treba sa na skusku ucit... a co som videl bakalarky u Sobotu tak sa programovalo iba na minime znich (ale ak trebalo program tak poriadny :D ). Ale na druhej strane tam s modelovanim, skenovanim a neviem este cim zabijes viac casu ako keby si mal nieco nakodit :D aj ked to je individualne...

karamel je cukr co se uz neuzdravi!

Zeusetdeus

A kto zvykne ponukat nieco kde sa naopak vela programuje? Najlepsie OOP   :puf:

paloSK

Quote from: Zeusetdeus on  14.03.2012, 14:57:03
A kto zvykne ponukat nieco kde sa naopak vela programuje? Najlepsie OOP   :puf:

Asi vsetci okrem tychto "Sobota ma temy o grafike a Novitzka niejake teoreticke"

paloSK

Inak diplomovky potom existuju tiez take teoreticke a pod. ?

xxx3

ale zas neviem ci by som bral nejaku teoriu programovania, progrmaovacich technik ako ma ta Novitzka na kpi

Agamemnon

Quote from: paloSK on  14.03.2012, 21:21:24
Inak diplomovky potom existuju tiez take teoreticke a pod. ?

áno
All code is crap.

42