FEI archív 2007/2008 > 2. ro?ník

USA - Udajove struktury a algoritmy

(1/75) > >>

ppt:
Caute,
nemate niekto ulozenu tu web stranku, ktora sa nachadzala na arese http://venusa.fei.tuke.sk/pgt/cv0708/student/01/index.html ?
Na tejto stranke boli uvodne informacie o predmete + nejake pokyny k uloham, ine cvicenia etc. Teraz vsak pozeram na tu stranku a info boli zmazane (alebo premiestnene?). :j_undecided:
Momentalne je funkcny web http://venusa.fei.tuke.sk/pgt/ , kde sa nachadzaju "zhustene" prednasky, zadania (ktore nam zrejme rozdelia neskor) a nejake doplnujuce materialy.
No ak by mal niekto aspon to prve cviko ulozene, bol by som rad, ak by to sem hodil.. :nervous:
Dik :)

Mao:
Stranku ulozenu nemam, ale ulohy viem ake mame robit.
1. Vytvorte program pre RAM stroj, ktory vypocita vysledok 2n, n>=1 (tu si nie som isty ci jedna alebo nula, s jednickou to je jednoduchsie  :) ). n sa nacitava z pasky
2. Vytvorte program, ktory najde maximalne cislo z n nacitanych cisel z pasky(a1,a2,...,an), pricom prve cislo na paske je n, teda z kolkych cisel sa hlada to maximum a zvysne cisla su a1..an.

http://venusa.fei.tuke.sk/RAM/ - emulator stroja RAM

ppt:
Dikes.  :)
Inac teraz som sa dozvedel, ze tie cvika co boli na tej stranke su aj na moodli. Akurat ze nam nasa cviciaca neprezradila kluc do kurzu USA, tak som ho musel patrat :D . Ak by ho niekto potreboval, tak heslo je: kpi-usa (dakujem cepi-mu ;D )

cepi:
este ze si ma uviedol  :c_afro:

TradeMark:
Su na tento predmet nejake skripta alebo nejake materialy na ucenie alebo proste treba chodit na prednasky?

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version