• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

OP - Objektove programovanie

Started by pepco, 23.02.2008, 02:04:57

« predchdzajce - alie »

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Agamemnon

sa to volá, že SharpDevelop
All code is crap.

42

Havran

thx, skusal som obe, ten SharpDevelop vyzera dobre
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

puq

Ing. nemtom

cosi, od visual studia neni lepsi program ;)
brix will be shat

Agamemnon

2008ka je lepšia ako sharpdev... používal som ho pomerne dosť dlho, ale 2008 je lepšia... aspoň imo :)
All code is crap.

42

kOsTi

Quote from: JCube on  29.02.2008, 03:21:12
ako osobne ti nezavidim...ja mat taku skupinu tak ich pozabijam... :) ale fakt trochu to mrzelo aj mna ze su studenti taki...do chuti a nalady to moc neprida..

To je pravda ale ako vieme tak existuju aj opacne pripady ked studenti maju chut zabijat vyucujucich... vid Samuelis :)
:trestac:

puq

ja som dokonca kvoli visualu 2008 preinstaloval wondows a to je co povedat :) lebo naposledy som to zrobil ked mi odisiel HDD :P

puq

Quote from: kOsTi on  29.02.2008, 04:08:15
ako osobne ti nezavidim...ja mat taku skupinu tak ich pozabijam... :) ale fakt trochu to mrzelo aj mna ze su studenti taki...do chuti a nalady to moc neprida..

To je pravda ale ako vieme tak existuju aj opacne pripady ked studenti maju chut zabijat vyucujucich... vid Samuelis :)

kosti lol, ja som si na take zvykol uz, akoze predmet hodny samostudia, totalneho, aspon s vysie menovanym clovekom

kOsTi

Ing. nemtom

brix will be shat

puq

JCube

Quote from: kOsTi on  29.02.2008, 04:08:15

ja som optimista a pevne verim ze sa to pri studii minesweeper aspon kustik zmeni...lebo vazne na OOP som po tej jave prisiel vygumovany...

EqO

Quote from: nemtom on  29.02.2008, 04:05:49
cosi, od visual studia neni lepsi program ;)
Ale no! To zavisi od pohladu  :j_shocked:
Co niekomu vyhovuje to inemu moze vadit. Mne na nom vadi, ze nie je pod Linux a nie je open source. btw UI ficury prostredia dakedy vedia nahnevat, ked si robia co oni chcu a nie to co chce pouvatel. Ale od M$ sme si uz zvykli, ze netreba chciet viac.  bu
#nie je dolezite co si ludia o tebe myslia, dolezite je aka si. Ludia sa mozu skarede mylit, az to boli :(
#Niekedy sa sam seba pytam, kto sme, odkial sme prisli, kam smerujeme, aky zmysel ma vobec ludska existencia. Potom si nalejem odpoved a uz je dobre.

Agamemnon

All code is crap.

42

JCube

kua saq 2008 ma vyjst az 3. aprila u nas..

Ing. nemtom

no hej to je jasne ze zavisi od pohladu, preto ten " ;) " na konci:), mne nanom vadi len to ze sa instaluje pol dna:D
brix will be shat

kOsTi

Ing. nemtom

to je len express :P, ale na OOP uplne staci
brix will be shat

kOsTi

Ing. nemtom

obmedzena funkcionalita, co som si ja vsimol v express sa nedal robit class diagram, a da sa v tom robit len c#, ostatne nevim, treba kuknut na nete
brix will be shat

Agamemnon

mne stačí aj na normálne kódenie... nvm si predstaviť, čo by som musel robiť, aby som potreboval niečo iné ako express... keď úplne v pohode mi stačí vim a konzolový kompiler na väčšinu vecí
All code is crap.

42

Agamemnon

Quote from: nemtom on  29.02.2008, 04:17:27
obmedzena funkcionalita, co som si ja vsimol v express sa nedal robit class diagram, a da sa v tom robit len c#, ostatne nevim, treba kuknut na nete

- nerobí class diagr...
- to druhé je tak napoly... máš aj pre ďalšie jazyky
All code is crap.

42

Ing. nemtom

no napriklad WPF.. tam moze vim ist do prdele :D teda ani nemusi... ale to je taky pain in the ass ze to uz ani neviem povedat :D
brix will be shat

Ing. nemtom

Quote from: Agamemnon on  29.02.2008, 04:18:55
Quote from: nemtom on  29.02.2008, 04:17:27

- nerobí class diagr...
- to druhé je tak napoly... máš aj pre ďalšie jazyky

jj mas ale zvlast treba tahat:P
brix will be shat