• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SOJ a.k.a Strojovo Orientovane Jazyky

Started by psicho, 05.01.2007, 18:28:15

« predchdzajce - alie »

kane77

neviete nahodov ci budu na op(t)ravnom termine op(t)ravovat cviciaci alebo priamo pan sef?
(dufam ze cviciaci...)
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

pUf

hmm no tazko povedat ale predpokladam ze si to nenecha ujst.. bol uz vobec termin z nejakeho jeho predmetu kde neopravoval ??
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

kane77

ja myslim ze na soj neopravoval...

ked som tam bol ja tak len sedel a tvaril sa kruto  :j_angry:

(a zapisoval znamky...)
A: Because it messes up the order in which people normally read text.
Q: Why is top-posting such a bad thing?
A: Top-posting.
Q: What is the most annoying thing in e-mail?

mafo

ja dufam ze zas bude 5 ludi na nas pozerat.. normalne sa koli tomu aj ucim .. uz viem prvu stranu :D

pUf

ze: Strojovo Orientovane Jazyky  by Hudak?  :laugh: :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

sogi

5? V aule fyziky ich bolo 7....darmo ze na fyzike aj na matike stacia dvaja...pan hudak chce asi nabitych studentov ked uz je tym garantom :)
----------------------------------------------------------------------------------
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.
----------------------------------------------------------------------------------

pUf

len aby niekto nenabil jeho  :hammer:  :laugh: ale nie ja vas mam rad pan hudak.. len mi dajte pekne E zo zi a budem vas ospevovat  :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

psicho

OK SPUSTAM STAVKY:::

KTO DA ZE PUF BUDE MAT E ??? a KTO DA ZE BUDE MAT C alebo lepsie ? :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

pUf

o em ge  :laugh:

tu nejaku pochybnu mienku o mne mate: ved ja uz mam 1 C a 2 D  :laugh:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

psicho

mozno ze eminkaa sa ta z dakim míli , mozna zije v iluzii
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

ywetka

Quote from: petrushka on  24.01.2007, 16:41:50
coze??? opravovat znamku? ja beriem vsetko od E 51b  :laugh: na dobre znamky sa musis poriadne ucit ale ja nemozem lebo ma vzdy nieco lepsie od toho odvedie  :beer1:

a ty si akoze moja sestra??? nepriznavam radsej :D :D :D  :p:  :emot-LMAO:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Ing. nemtom

brix will be shat

DeeL

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

sogi

ten umrel od zialu ked uvidel co za monstrum je jeho syn
Why geeks like computers: unzip, strip, touch, finger, grep, mount, fsck, more, yes,fsck,fsck,fsck,umount, sleep.

glide

vidim, ze sa bavite, ale teraz vane  :j_undecided: ... bude dekansky zo SOJ??  a co je pravdy na tom ze none SOJ => none Prog.Techniky???

Ing. nemtom

brix will be shat

sogi

nieje napisana v studijom plane taka prerekvizita....bola v minulych rokoch, ale opacna..ked si nemal PT tak si nemohol robit SOJ ani OS...

stricky

som pre  :bananawrite: posledne 3 strany, ze pohladam nejake otazky co boli na sojke a normalne nist..... :o takze ked budete mat kus casu ta mi to sem nakodujte bo opravak sa mi blizi, ale ked sadnem vedla pufka  :hah: tak to asi nebude nutne  :smirk: :462:

pUf

tak otazky su oficialne pekny zoznamik  :laugh:

a vedla pufka si asi nesadnes lebo pufko uz soj ma  :smirk:

btw som mal otazky ze: registrova struktura IAS-u a odovzdavanie parametrov proceduram, priklad upravit vyraz
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

ElMino

Quote from: sogi on  04.02.2007, 19:01:47
nieje napisana v studijom plane taka prerekvizita....bola v minulych rokoch, ale opacna..ked si nemal PT tak si nemohol robit SOJ ani OS...
No ale ani v studijnom plane nebola napisana navaznost TEE1 na TEE2. A bez TEE1 si mohol ziskat maximalne zapocet z TEE2, ale na skusku som nemohol ist bez TEE1. Ne zeby som ziskal zapych na TEE2 (GUZAN Rulezz :hammer:).
Co ma nezabije, to ma posilni. Len aby som koli skole neupadol do trvalej komy.

checky

Quote from: stricky on  04.02.2007, 21:25:44
som pre  :bananawrite: posledne 3 strany, ze pohladam nejake otazky co boli na sojke a normalne nist..... :o takze ked budete mat kus casu ta mi to sem nakodujte bo opravak sa mi blizi, ale ked sadnem vedla pufka  :hah: tak to asi nebude nutne  :smirk: :462:

Tha ja som mal priklad COPY(X,Y) v 8080;
teoriu : struktura assemblera , mintermy a maxtermy

valentino

:trestac: :trestac: :trestac:  jedna otazka k teme uz:  Tie priklady co su vzpocitane na ftpcku tak len s tych bude ci dava aj ine??? a este to ked mam napr. copy(x,y) a napisem load*x, store*y  akoze za to dostanem 25b? ako znamkovali tie priklady? a ake ste mali plssss  :nervous: :nervous: :nervous:

checky

ja som napisal k copy(x,y) load*x, store*y a uznal mi to(25b)

ElMino

Quote from: valentino on  04.02.2007, 22:30:47
:trestac: :trestac: :trestac:  jedna otazka k teme uz:  Tie priklady co su vzpocitane na ftpcku tak len s tych bude ci dava aj ine??? a este to ked mam napr. copy(x,y) a napisem load*x, store*y  akoze za to dostanem 25b? ako znamkovali tie priklady? a ake ste mali plssss  :nervous: :nervous: :nervous:
No ja som mal na skuske priklad podobny 13. z PDF ale inac zapisane a malo to robit aj ine veci. Cize len na tie priklady by som sa nespoliehal
Co ma nezabije, to ma posilni. Len aby som koli skole neupadol do trvalej komy.

maTo

bistu to i take tam moze byt? kristova nohho ta toto je f prdeli...ja ani netusim co s tyma pismenkami mam robit  :trestac: