FEI archív 2006/2007 > 2. ročník

PS (Cisco) skuska

(1/27) > >>

DeeL:

--- Quote from: psicho on  30.05.2007, 17:31:03 ---mohol by si please popisat co bolo na skuske ,tie cisco veci su vazne otazky len z finalu 1 a 2 ??

--- End quote ---
no tak na skuske mas prv spravit test, ktory je oficialne na tom netacad... je to Voucher (ktory najdes aj na nete niektore otazky) ma 60 otazok a je to mix 1 a 2 cisco semestra... akurat tam takmer nie su otazky s obrazkami (ked tak minimum) a napriklad tam tiez ACL tiez neboli (co pre mna asi najpohodovejsie) ... skratka boli to rozne mix otazky z modulovych testov... podla mna bol tazsi ako samotne final testy... hlavne preto, ze tam boli take tie teoreticke otazky viac... ale ked si pozriete ten voucher co je na nete jeden, tak spravit by sa to malo dat ;)

no a potom ak spravis ten voucher (sa mi vidi do 70%) tak ta zoberu na ustnu a tam je to uz dost taka pohoda... mna skusal priamo Jakab a sa ma pytal ohladom rozdielu medzi link-state a distance-vector (co vsetko o tom vies, pripadne potom ze co posielaju, ako zatazuju bandwith aj procak a pamat v router) ... potom sa ma pytal na strukturovanu kabelaz, ze z coho pozostava a take blbosti okolo toho... dalej napriklad chcel vymenovat nejake protokoly co bezia na 3.vrstve... potom ze s akymi vrstvami pracuje sietova karta a tak... casto som nevedel co chce pocut ako odpoved na otazku ale daco som zacal vraviet a on potom upresnil otazku ;)

mishelka:
DeeL a cvičný voucher treba mať spravený nad nejaké percento či nie?

DeeL:
aky cvicny voucher??? aj take niekde jeeee???

mishelka:
ja neviem ja sa len pýtam... či som náhodou niečo nezmeškala.. lebo na cisco nemám v úmysle sa kukať minimálne do toho 15 čo matika skúška bude...

psicho:
este bysom poprosil link naten voucher, o ktorom si spominal :)

a este sa chcem ujastnit ,ze ked sa naucim z q-wazy serveru vsetkych 22 tych(1 a 2 sem.) modulov + prednasky ,tak som uplne zavodou ?

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version