• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

nepovinny ci volitelny ci jaky predmet to je

Started by Ing. nemtom, 26.01.2007, 22:20:22

« predchdzajce - alie »

Ing. nemtom

mam taku otazku:

ked tento semester nespravim OS, na dalsi semester (abo rocnik) si mozem vybrat napr FLP alebo musim ist na OS?
brix will be shat

woody

tuto otazku by som na tvojom mieste adresoval radsej tete na studijnom ;)

Ing. nemtom

som chcel jej ale kym sa stamad dockam odpovede...
brix will be shat

pUf

podla mna je to tak ze mozes FLP.. niekto tak hovoril .. ale nie je to na 100% je to taka JPP (jedna pani povedala) sprava  :laugh: racej oficialne si zisti
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

stricky

takto chlapci........ja , podobne ako psicho, nech mu bude dalsi rocnik lahky, som sa uz bol info... a kludne si to mozes zmenit, dokonca aj keby si pokracoval dalsi semester a dal si zapisat os, tak sa to da zmenit........ ::)

Ing. nemtom

take daco sa neda ze ked napr nezrobim teraz OS ta dalej uz nemusim nic dat miesto toho co?  :j_rolleyes:
brix will be shat

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Ing. nemtom

brix will be shat

Raleon

Quote from: nemtom on  27.01.2007, 20:31:10
take daco sa neda ze ked napr nezrobim teraz OS ta dalej uz nemusim nic dat miesto toho co?  :j_rolleyes:

A kredity kupis? :sigh:

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Ing. nemtom

si dam dajaky iny predmet oddychovy co je z ponuky fakulty
brix will be shat

pUf

toto co bola ta dokumentacia ci co s orendacom si daj  :laugh: smajlik co spi tu je neni?  ???
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

stricky

Quote from: pUf on  28.01.2007, 00:32:48
toto co bola ta dokumentacia ci co s orendacom si daj  :laugh: smajlik co spi tu je neni?  ???

pred cvikom sa buchnes niecim do hlavy... a hned ti bude lahsie.... :smirk:

Ing. nemtom

brix will be shat

stricky

dome666

www.sjf.tuke.sk/files/studijny_poriadok.pdf   

§ 11 - 4.odsek
         6.odsek
...

Ing. nemtom

brix will be shat

connar

aka taste / ambient nujazz / vukow syndycate

ywetka

zapis si FLP, volitelny si mozes zapisat opakovane aj iny, ale uz ho musis urobit, lebo sa to berie ako opakovany zapis predmetu :) diky bohu pre vsetkych neuspesnych OSkarov  :ropebanana:
~~Was mich nicht umbringt, macht mich stärker.~~
При́п'ять, мы никогда не будем забывать Вас.

Ing. nemtom

jj, na FLP brusim zuby, skoda ze som si dal OS, a este ma aj varovali, ale ja reku ze sak co bude sranda....
brix will be shat

stricky

Quote from: nemtom on  07.02.2007, 04:25:20
jj, na FLP brusim zuby, skoda ze som si dal OS, a este ma aj varovali, ale ja reku ze sak co bude sranda....

mna ani nevarovali, hned sa smiali..... :462: na rok falpko, ak tu este budem...