• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Hlasujte vsetci!!!

Started by Johny Bravo, 12.06.2006, 20:25:38

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Johny Bravo

Hlasujte cie posty (v fore 2.rocnik) Vam pomohli najviac. Ked som niekoho vynechal tak napiste nick :)
Hlasovat mozete 5 dni a maximalne na dvoch ludi.
Dik!

woody

dobry napad  :p: no mne najviac pomaha ftp zvycajne ale to uz je tazsie komu podakovat :D

erumoico

Ejhaaa trom ludom som pomohol :) konecne som nasiel zmysel zivota :) na FEI

milanko

(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

milanko

a inak .. da sa dat hlas aj sam sebe?? :) priznajte sa kto ste si zahlasovali ? :)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Johny Bravo

Quote from: milanko on  14.06.2006, 01:54:23
a inak .. da sa dat hlas aj sam sebe?? :) priznajte sa kto ste si zahlasovali ? :)
podla mna polovica  :c_afro:

robinhood

podla mna je este dost skoro hlasovat kto komu ako pomohol , podla mna kedze som tu novy a mozno este neskuseny :) je tu este malo ludi trebalo by to nejako poriadne spropagovat

Johny Bravo

no hej ale uz je konec semestra takze sa zide taky flip  :smokin:

robinhood

tak dajme si zaväzok ze buduci rok to tu bude prekvitat:) :bananawrite: :thumbsup:

davhan

by som si mnal najprv dat zavazok, nech uz kua konecne dokopem skusky..lebo este tri mi treba.....a nechce sa mi ani za nic

Johny Bravo

milanko & zatah - pozrite si sukromnu spravu

milanko

pozrel som si  :) lol.... aj som ti odpisal ... cize .. Johny Bravo pozri si sukromnu spravu :D :D :D
(\__/)
(O.o )

Johny Bravo

ok uz len cakam na zatah-a.. :)

erumoico

No ja som zvedavy ako bude rieseny treti rocnik, tam bude skoro kazdy ine predmety mat. je ti niekto kto je RTA alebo UI?

Johny Bravo

vsetky vyhry boli odoslane postou alebo pomocou niecoho podobneho  :thumbsup:

woody

ach jo takze preto tie krasne slova vdaky venovane poste  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: