FEI archív 2011/2012 > 1. ročník

stihnem telesnú? :)

(1/3) > >>

panKapitan:
Čaute ľudia, zajtra by mal byť zápis športov na telesnú a rád by som si dal squash (je to v PON o 10-30 na jedlíkovej T4) - a v pondelok ráno mám prednášku, ktorá mi končí 9-55, pozeral som spoje a z TUKE mi ide o 10-03 a príchod na luník VIII je 10-19 tak neviem či to budem stíhať na bus a potom aj na intrák po veci a do telocvične tak sa radšej spýtam skúsenejších, ktorý ste na TUKE už aspoň rok :)  dík :)

darkoooooo:

--- Quote from: panKapitan on  18.09.2012, 05:24:59 ---Čaute ľudia, zajtra by mal byť zápis športov na telesnú a rád by som si dal squash (je to v PON o 10-30 na jedlíkovej T4) - a v pondelok ráno mám prednášku, ktorá mi končí 9-55, pozeral som spoje a z TUKE mi ide o 10-03 a príchod na luník VIII je 10-19 tak neviem či to budem stíhať na bus a potom aj na intrák po veci a do telocvične tak sa radšej spýtam skúsenejších, ktorý ste na TUKE už aspoň rok :)  dík :)

--- End quote ---

niekedy prednaska skonci skor , inokedy sa pretiahne...ale tak ty mozes odist kedy chces ...takze teoreticky ak pojdes par minut skor tak vsetko stihas

Ing. nemtom:
veci si zober so sebou, taxiky chodia, solved that for you!

Jotrew:
Na väčšinu prednášok aj tak nebudeš chodiť, po týždni na to prídeš aj sám :D

paloSK:
Samozrejme ze budes stihat, spojov chodi plno, pripadne ked bude na prednaske nuda (bude!!), sa normalne postav a oddid ... netreba mat ziadne obavy, a normalne na drzovku odijst.

A keby si aj trocha sem-tam na tv meskal, pripadne neprisiel, nic sa nestane. Abolutne netreba kôli telesnej stresovat, alebo mat nejake obavy, to treba skôr z inych predmetoch  (fyz a pod.), no vsetko zalezi od cviciacich, takze tolko. Drzim ti palce.  ;)

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version