• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SKUSKY ZIM, UPS, PAM

Started by MatBas, 17.12.2010, 00:12:30

« predchdzajce - alie »

hardest

na ZIMku je tiez taky test, ze moze byt viacej spravnych odpovedi pri jednej otazke ?

Zomrieš hlúpy

Quote from: hardest on  11.01.2011, 21:07:39
na ZIMku je tiez taky test, ze moze byt viacej spravnych odpovedi pri jednej otazke ?

Budeš rád keď uhádneš tu správnu :P

hardest

mino

Je aj na ZIMku podmienka, ze treba >50% zo skusky? Alebo sa body zo skusky zrataju so zapoctom a len tento vysledok musi byt >50 bodov?

Chlpaty_jak_delfin

spolu so zapoctom aj so skuskou musis mat aspon 51 bodov na E ,
a je len jedna moznost spravna nie ako v ups milion a ze ti to este strhava body  bu

bEnd3r

Quote from: Chlpaty_jak_delfin on  11.01.2011, 21:31:10
je len jedna moznost spravna nie ako v ups milion a ze ti to este strhava body  bu
kmec hovoril ze tento rok bude vzdy len jedna moznost spravna

lecter

Quote from: bEnd3r on  11.01.2011, 22:15:17
kmec hovoril ze tento rok bude vzdy len jedna moznost spravna
to bolo aj pred rokom, len kmec nie je zim  :P

Chlpaty_jak_delfin

nechapem na jaku <!> je silnoprudarom podnikanie a manazment  :03:

bEnd3r

Quote from: lecter on  11.01.2011, 22:37:23
to bolo aj pred rokom, len kmec nie je zim  :P
citam UPS a myslim na PAM

lecter

Quote from: Chlpaty_jak_delfin on  11.01.2011, 22:49:54
to nechape asi nikto, naco to je na fei...

freshmakerik

Quote from: lecter on  12.01.2011, 00:44:08
Quote from: Chlpaty_jak_delfin on  11.01.2011, 22:49:54
to nechape asi nikto, naco to je na fei...
sak nebojte.., v druhom rocniku budete mat "spolocenskovedny predmet" :D (na vyber: etika, estetika, sociologia, politologia, psychologia, filozofia..)
to si zvyknete ;)
aj počítač je len človek..

SteLa

mam este otazku na UPS:) mam skusku az o tyzden (inak dakujem za otazky:)) a vsimla som si ze viaceri pisete o otazkach ktore neboli v skriptach. nepamatate coho konkretnejsie sa tykali?? nech aspon skusim googlit?:P

hardest

vsetko najdes v tych elektronickych skriptach ... hlavne ide o IRC prikazy, FTP prikazy, Gopher

SteLa

thnx
z toho sa ucim ale niekto pisal ze nemal otazky zo skript.. teda mozno len nebol dostatocne pripraveny na skusku

hardest

Quote from: SteLa on  12.01.2011, 03:09:21
teda mozno len nebol dostatocne pripraveny na skusku
skor tato moznost ... predsa len v tych elektronickych skriptach je toho dost, mne by sa to nechcelo cele precitat :D

Rajo

prečítať je jedna vec, no zapamätať si to, čo si prečítal je zasa druhá vec :P

Mimochodom niekto kto tu už ma ZIM, aké boli otázky? nepamätá si ich niekto? aspoň zopár...bolo všetko z toho 9 stranového súhrnu ? :)

fakovnik

Asi hej. Skriptá som ani nevidel a zopár krát prečítaný súhrn mi stačil na 39% (zo 60)

Whoever said money can't buy happiness isn't spending it right.

Rajo

aj zo ZIMka musim mať nadpolovičnú väčšinu ako to je pri UPS ?

Zomrieš hlúpy

Quote from: Rajo on  12.01.2011, 03:51:58
aj zo ZIMka musim mať nadpolovičnú väčšinu ako to je pri UPS ?

NIE!!!
čo si pamätám Katodové a Anodové naprašovanie, výroba plošných spojov, milerov index , Ako majú zaplnené alkalické kovy valenčnú  vrstvu , aké podmienky musia byť splnené na supravodivosť, potom minoritné a majoritné nosiče v PN prechodoch

Domino_666

a len jedna správna na otázku hej?

freshmakerik

Quote from: Domino_666 on  12.01.2011, 06:03:39
a len jedna správna na otázku hej?
ked dobre pamatam tak sme mali drop-down menu pri kazdej otazke kde sa vyberala odpoved.. takze asi bola len jedna spravna.. a tusim boli po tri odpovede ku otazkam
aj počítač je len človek..

mino

@SteLa: Tiez odporucam ten ebook + este pozriet vo vytlacenych skriptach tie kapitoly, co nie su v tom ebooku - napr. algoritmy - treba vediet, co je prefixny/postfixny cyklus, aritmeticky cyklus, preskok, 2-cestne vetvenie atd.
Prezentacie podla mna pozerat netreba, tam uz nic navyse nie je.

strapec111

nie je skorej PAM az potom ZIM?...mohlo by sa daco o PAM napisat...ak uz niekto mal

majek32

PAM ma prvy termin az 13.1

strapec111

no tak som prvy...potom tu dam otazky ak si budem pamatat