FEI archív 2009/2010 > 1. ro?ník

Seminar Matika , Fyzika

(1/7) > >>

S.Neeo:
Zdravim , dalsi ak. rok nastupujem ako prvak  , chcel by som sa opytat  ci vyuzijem  nieco take ako seminar z matiky , seminar z fyziky ? Dik . Len pripominam ze podla Mais nie su za to ziadne kredity ale zapocet vraj hej .

cenki:
Kludne sa prihlas... zapocet je za ucast / automaticky. Prepocitavaju sa tam priklady, ja som chodil (skor nechodil) na seminar z matiky prepocitavali tam priklady na ktore sa dakto spytal.
edit: pre tych ktory nechapu vyklad, alebo si chcu prejst zopar prikladov je to celkom +, ale komu sa chcelo o pol stvrtej na to chodit ze?

stricky:
seminar z fyziky.....? aaasi ani nie... s matiky ok, prepocitat nejaky typy prikladov, ale fyzu  asi nie, pokial ti ide derivovanie tak v poho, pokial nie, tak zbytocne.... by si na to pozeral ako puk...

Safyia:
Mno vyuzijes, ak tym veciam nebudes chapat a budes sa chciet opytat. Ja som bola na seminari z matiky asi 3x, ale nuda to bola :D Ono si tam prepocitavate priklady, ktore budete vy chciet lepsie vysvetlit, lebo na cvikach a hlavne na prednaskach si len povedia seci svoje a ide sa dalej.
S tym zapoctom to je tak, ze ho dostane kazdy, nebude zapoctovka, ani nic podobne. Na tie seminare mozes chodit aj ked tam nebudes zapisany, akurat ak bude nahlasenych malo ludi, tak sa ani neotvori.
edit: dva prispevky kym ja nieco napisem :/ ;D

freshmakerik:
tak ako Safyia piše.. matika nuda.., v podstate ti budú postačovať cviká, ak natrafíš na dobrého cvičiaceho

a na fyziku asi ani netreba.., lebo započtovka je sice z priladov (no hlavne budu body za labaky), ale skúška je hlavne teoria.., sice.. asi tiež záleží od prednášajúceho..

ak si dobre pamätám.., tak prezenčky sa ani nerobili.. takže ak si zapíšeš a nebudeš chodiť tak v podstate sa asi nič nestane a ak si nezapíšeš a prídeš tak asi tak isto.., takže mf.. ;) je to jedno..

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version