FEI archív 2007/2008 > 1. ro?ník

Ako na to ?

(1/8) > >>

lll:
Prosím o pomoc....

Na zápise ktorý bol 25.8.2008 bola moja mama (nemohol som sa dostaviť zo zdravotných dôvodov) a ona nič nevie čo a ako. Prosím ako mám postupovať ?? Prosím napíšete mi postup čo a ako mám spraviť ?? Doniesla mi ISIC kartu - netreba to ešte niekde aktivovať rep. dobiť ? Zapisovať na predmety ( niečo spominala o telesnej výchove) sa dá len na škole? Ďakujem za pomoc.

Geniusss:
Ahoj! No tak strucne...co sa tyka ISIC karty sa mi zda , ze si ju musis aktivovat...prilozit na terminal v skole v hlavnej budove v KE, popripade je to aj v Presove , ale neviem kde byvas cize je to na tebe....tam sa ti aktuvuje pre SAD , MHD a pod. , potom ju uz mozes vyuzivat klasicky dobit peniaze na obedy , kupit mesacny na MHD atd.

Zapisovat na predmety konkretne v prvom rocniku sa zapisuje len na telesnu ak sa nic nezmenilo , tak tam sa zapises cez IS Student to je taka vecicka na internete kde mas predmety , zapisujes, mas tam vysledky skusok a pod.
Najdes to na adrese http://info2.tuke.sk/index.shtml  neviem ci uz to mate prvaci aktivne asi este musis par tyzdnov vydrzat tam si vyberies naco chces chodit na telesnu ... alebo lepsie povedane co sa ti hodi do rozvrhu kedy budes mat na ten sport v rozvrhu nejaku medzeru alebo cas...na telesnej na sportoch su obmedzeny pocty cize radsej ak to nabehne a budes mat rozvrh sa prihlas cim skor..

Keby nieco tak este napis, ak budem vediet pomozem  :)

stricky:
takze asi tolko, akonahle bude mozne zapisat telesnu tak to sem hodim potom, btw terminal na aktivovanie ISIC je hned pri takom malom shit pc hned za vstupom do hlavnej budovy... na stene ;-)

Evica:
ja som si to nesla aktivovat (casovo nevydalo) a vo vlaku mi to normalne piplo.

ApokalypS:
stastie, ci nahoda?

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

Go to full version