• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

spolocensko vedne predmety

Started by les paul, 03.05.2007, 02:04:47

« predchdzajce - alie »

kOsTi

omg to jak je mozne... ono tam uz bolo hned cez 300 ludi nahlasenych v momente  :whacko:
:trestac:

Pusta

drahy forest pablo : mam ten dojem ze tento predmet....spolocenske vedy si mozes zvolit aj na inej fakulte ako je tvoja :) napriklad u nas este nik nie je nahlaseny  :ahaha:

DeeL

Quote from: les paul on  03.05.2007, 06:36:08
a naozaj to do konca studia absolvujem vsetky tie predmety alebo to su len do treitieho  rocnika???
a tiez na zimu a leto treba rozne predmety??? ?
no tak v ziadnom pripade NECHCI absolvovat vsetky tieto predmety ... budes mat dost, ked budes musiet mat v zimnom jeden a v letnom iny, to mi ver... neni nic horsie ako zatazovanie s niecim co ti nepatri do studijneho smeru... cize 2 z nich budes musiet absolvovat a to je vsjo ;)

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

diacon.mex

Naco su Vam Spolocensko vedne predmety ? Ved cete programovat ne ? A to s programkom tusim ze vela nema... No neviem, mozno nesom v obraze, ale nebudu Vam potom nejake veci chybat ? Ci si davate tie spol. vedne predmety ako naviac ?

Ing. nemtom

spol vedi si dat musime, inac by vacsina o nich podla mna ani nezakopla
brix will be shat

diacon.mex

Jak musime ??? Je to povinne ? Ja som si dal len FLP a IT... Nemozem to tak mat ???

Ing. nemtom

to asi je medzi povinne volitelnymi, neviem uz jak to bolo ale kazdy musel mat 1 z tych ***ovin
brix will be shat

diacon.mex

no hej je to povinne volitelne tie predmety, ale my asi nemusime mat jedno z toho... tam stacia kredity a je jedno asi ze co si vybereme, aspon tak nejak to povedal Tomasek na prednaske, ked sa nemylim... a ked som dobre pochopil...

DeeL

musim ta sklamat, ale podla oficialnych dokumentov fakulty su povinne Spolocenske vedy v oboch semestroch este aj buduci rok a nepredpokladam, zeby to menili, sak potom co by robili ti blazni na spolocenskych vedach, keby nemali koho ucit...
pozri tuto: http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/program.shtml (ak si informatik tak priamo tento link je dane PDF: http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/program/0708/bak/INF.pdf

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

diacon.mex

Ludiaaa, akurat nam spristupnili secky spol. vedy, taze moze sa niekto vyjadrit k Filozofii a psychologii ? Ktory spol. vedny predmet odporucate ?

cepi

Ja by som mal otazocku ked si dam do obox semestrov to site napr politologiu, tak potom v letnom sa nadvazuje na zimu, ide to odznova, alebo ako to je ?
som kto som vdaka palenke

cepi

Quote from: cepi on  07.05.2007, 19:21:52
Ja by som mal otazocku ked si dam do obox semestrov to site napr politologiu, tak potom v letnom sa nadvazuje na zimu, ide to odznova, alebo ako to je ?
Blba otazka nefunguje to tak :-D
som kto som vdaka palenke

Sooloni

zdarec... v zime mam politologiu a v lete sa mi podarilo uchmatnut zazrakom posledne miesto na estetiku :D.....o estetike som cital ze pohoda...ale co ma caka na politologii v zime...? :P

Sooloni

rofl....nie estetiku ale na etiku dpc..:D

hustler

sooloni mal si si dat estetiku....ze pekna cviciaca je  :smirk:

altlavista

heeeeej? ci pana... tam som mal ist :D

kOsTi

tha ja ju budem obdivovat v lete :)

JCube

opravim kostiho...my s kostim budeme slintat v lete... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Ing. nemtom

no ked ju uvidite az tak velmi slintat nebudete, hlavne ked vas furt bude upozornovat aby ste boli ticho... acojaviem co, mne sla na nervy
brix will be shat

JCube

:D mne to vadit nebude...ked bude rypat do mna ja budem do nej... :P

altlavista

Quote from: JCube on  11.05.2007, 04:23:41
opravim kostiho...my s kostim budeme slintat v lete... :D

opravim jcuba... my s kostim a jcubom budeme slintat v lete... :D

kOsTi

JCube

mozes aj pivo priniest...nepohnevam sa :P

altlavista

Sooloni

vie nekto poradit ci je politologia tazka? teda ci sa treba nejako extra ucit pocas semsetra? :/ dikes