• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

skuska z PROGRAMKA

Started by pepco, 21.05.2007, 05:26:15

« predchdzajce - alie »

hrmill

kedze ja mam cas tak si pockam do zajtra mna to az tak neponahla aj tak pojdem iba skusit stasiete ci aj na mna sadne a dobre si typnem :smirk:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

pepco

ked ide len o to si to vydiskutovat, tak mozem vytvorit IRC kanal :D ak by bol zaujem  :bananawrite:

ppt

Caute, mozete hodit pls tie vysledky na forum? Nevadi, ak tam budu chyby, len aby som mohol s niecim porovnat. Vdaka..

ppt

Dakujem leniocka. :j_wink:

Este mozem niekoho poprosit, aby hodil na ftp tie testy (niekto ich zmazal :j_undecided: ) a stiahnuty mam len jeden. :j_cry:

ftp://tuke:dpcdpc@grand.dreamhost.com

Dragon

niektore odpovede su fakt ze diskutabilne ale drviva vacsina sedi. leniocka DAKUJEME ! :thumbs-up: :bananadance:
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

Ing. nemtom

preco ste informatici ked este aj na skusku z C treba sablonu?
brix will be shat

ppt

To nie je sablona. To su len cvicne testy ;)
A hodte ich pls niekto na to ftp.. :)

Ing. nemtom

tieto 3 mozno ale ajtak tu boli ziadosti o sablony
brix will be shat

kOsTi

:trestac:

kOsTi

nikto nepovedal ze tam bude len to... ale myslim ze nieco podobne

leniocka

jasne ze nestaci naucit sa len tie odpovede  :ohmigod: sak system ti vygeneruje. ale ked si prejdes secky testy a porozumies tomu co tam xcu ta neni mozne, ze nespravis skusku  :emot-dance:

leniocka

ne len tieto testy ale aj tie co su (boli) na ftp som zabudla dodat :P

Final_Destructer

Dobra supa, akosi tie testy miznu... :D To mozno akysi ujo  PhD. MHD SVK Marek ich azi maze, nechce, aby sme ich studovali... Alebo nejaky iny talent?  :trestac:
Wanna get destructed?

Final_Destructer

Uz to vidim ako to skonci! Este budeme pisat perom casti zdrojakov na papiere!!!   :ropebanana:
Wanna get destructed?

Gaspacho

moderator zmaz posledny prispevok bo to dakto precita a ho to napadne....

Final_Destructer

;D tesim, tesim, stare dobre casy na strednej ...  :emot-dance:
Wanna get destructed?

kajjo

tak kde su tie testy???

kOsTi

z dna na den to nezmenia... takze toho by som sa nebal

kajjo

prosim, kto ma tie testy, tak nech ich hodi na FTP, prosim

kajjo

prosim vas, kto ma tie testy, nec mi ich posle na kajjo123@centrum.sk budem mu velmi vdacny. odpovede uz vdaka leniocke mam.......uz len tie testy...:):):)

ppt

Testy, ktore som nasiel doma, som hodil na FTP. No este nech tam hodi niekto tie, na ktore Lenka odoslala odpovede.

Cheechoo

Prosim Vas poslite mi niekto vysledky tych testov <martinze121@centrum.sk> please

fat4l

uz som tam hodil aj tie testy....po  ktorych tak vsetci tuzia.....:D...

kOsTi

vysledky testov su o stranu spat...

Cheechoo

ja ich tam momentalne nevidim