• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ppi skuska

Started by Eghinka, 14.05.2007, 22:29:40

« predchdzajce - alie »

glassworker

glassworker

kurva s tym chujovym pokecom........ :hammer:

neide mi pridat foto do albumu,neviete preco?

hrmill

boze a to sa uz ucis mna na to stacilo iba pol dna a mam to za C ___ sak je to pododa predmet  :j_tongue:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

glassworker

no ti si asi sikovny.....mne len precitat prednasky trva 2 dni  :beer1:

glassworker

..sa tazko cita po opici :D

hrmill

no tak to je dost ___ tak po opici sa fakt zle uci hlavne ked si nevis spomenut ako sa vlas  :ohmigod:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Gaspacho

mozno je prilis velka...ja som dosiel po 6 prednasku a koncim zatial....zajtra pokracujeme

glassworker

...ako sa volam si pametam,len si nepametam co bolo vcera..... :alc: a preco kolega ma napuchnutu nohu  :beer1:  :guitar:

glassworker

Quote from: Gaspacho on  10.06.2007, 02:43:34
mozno je prilis velka...ja som dosiel po 6 prednasku a koncim zatial....zajtra pokracujeme
ja som dosiel po 7 a zvysok zajtra..:)

hrmill

tak vam prajem prijemne ucenie a vela stastia na skuske

glassworker

Sooloni

ej tam... ja som zatial dosiel po 1 prednasku lebo som vlastne este nezacal...  :emot-LMAO: ... taze tak... ale uz berem  :ropebanana: a zacinam!

Eghinka

aktualny cas 22:38..hodila som mrk do ttcm videla som pocet prednasok 13 a taq som aj pekne stlacila Alt F4 a mame po probleme s ucenim  :naughty1: taq sa to robi deti :D ved do skusky este 2 dni...ved to je o zdibicek pozmenene ssai  :xmas:

Gaspacho

Totalna vyhra je 6 prednaska...vsetky maju kolo 400kb len tu buch 2 mega...45 slajdov a z toho na 10tich su iba obrazky :D

Sooloni

*ebte na prednasky ja sa ucim z toho vytahu co ma 20str v .doc ... myslim ze to staci lebo zbytok su uz take...  :emot-shakehead: co sa mi ucit nexce

Gaspacho

no ta ja od takej 4tej prednasky fakt iba citam bo tam uz nic super tazke abo nove neni no uvidim jak to bude neskor... hlavne mi treba este vof úpondelok prejst priklady a tadaaaa

puq

tak no po 7 je to pohodicka, trochu treba preopakovat OSI/ISO a zvysok su rozpravky alebo potom to pride na dalsich prednaskach

Gaspacho

ta si ma potesil :D ale ja i tak verim ze pan Perhac nam az take neeeda no.... :-p

puq

jasneeeeeee:P on da vsetko neboj, z kazdeho rozku trosku aby sme sa nenahnevali ze nieco zabudol;)

glassworker

.....neviete budu aj tie automaty?  :whacko:

puq

mario co xces rozjebat peniaze na automatoch????:) tam sa uc a nehraj hazardne hry:DD

glassworker

joquence

neviete kedy bude vyhodnotenie....? este v utorok, alebo az v stredu...?

kOsTi

najskor v utorok ale dojdi nacas :D
:trestac:

Gaspacho

lol dobra pripomienka :D ani sa po skuske nepohnem a tam budem cakat