FEI archív 2005/2006 > 1. ročník

ULA

<< < (2/10) > >>

Johny Bravo:
asi to druhe  :emot-LMAO:

bartok.l:

--- Quote from: vlado on  17.01.2006, 05:10:14 ---to co bolo take tazke ci ste sa neucili?

--- End quote ---
asi :metal:ale hlavne že to mame za sebou :emot-dance:

milosyx:
No to snad ani nie je mozne! Mam E!!! Kua keby som to nevedel, tak pol slova nepoviem, a myslim, ze som to napisal lepsie, niekde sa musela stat chyba :) Iba jeden priklad som nemal a ostatne boli si myslim dobre :) A teoria nebola taka strasna. Nastastie som tam nemal linearne priestory ani analyticku geometriu :) No iba jednu elipsu, ktoru som celkom dobre identifikoval :) No neviem :) Musim skocit za Plavkom, ze co to ma znamenat :))

Pozdravujem :)

micRo:
to si nevsimaj.. ja som zil v tom ze som napisal na B prinajhorsom na C a dnes pridem rano a mal som 53 bodov . cize E!!!!! normalne ja som kukal na to ze to neni mozne.. teoriu som mal celu a z prikladov som nemal jeden.. ale potom som si nasiel zopar sprostyx xyb.. napr pri hornerovej sxeme... alebo ked som cez gausovku ratal tak som daco zle scital.. ale tiez som prekvapeny ze mam E

maTo:
vajcaku TY si prekvapeny??? ja som prekvapeny ze mas  :j_shocked: ...som se isto ucil vecej jak ty a sebe idzem zopakovac!!! a ty E a esci se rzdrapuj..egres jeden  :hammer:

Navigácia

[0] Index správ

[#] Ďalšia strana

[*] Predchádzajúca strana

Go to full version