Zobraziť príspevky

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - xxx3

Pages: [1] 2 3 ... 37
1
5. ročník / Re: Cviciaci ls
« on: 07.02.2015, 20:49:11 »
MAGSA - ja som mal Bacikovu a nebol problem. Nosala by som si nedaval. No v principe u vsetkych tychto troch musis tomu rozumiet a nedaju ti zapocet zadarmo.
SPJ - Steingartner je v pohode
SAPS - tu je to jedno, pretoze ajtak cvika prebiehaju takym stylom, ze si otvorite PDFko a robite podla toho (su tam aj riesenia)

2
a ma ta "vasa firma" aj nejaky nazov ?

3
1. ročník / Re: Semester nezacal
« on: 19.10.2014, 21:16:01 »
ony su matka - dcera ?

4
O ničom / Re: holicstvo
« on: 13.09.2014, 23:27:28 »
kup si strojcek a nemusis viac chodit nikam, ostrihas sa doma ... ak nechces nejaky specialny uces

5
Doteraz to bolo tak, že to bolo len jedno stretnutie na ktorom sa rozdali zadavacie listy k bakalarkam.

6
5. ročník / Info o predmetoch
« on: 02.09.2014, 18:15:41 »
Zaujímalo by ma čo sa učí na týchto predmetoch, ako je to s náročnosťou, za čo je zápočet a či sa oplatí chodiť na prednášky :D
+ v rozvrhu je v piatok Diplomový projekt - to akože budú nejaké prednášky o diplomovke v piatok ? Alebo čo to je ?

Bezpečnosť v počítačových systémoch
Paralelné programovanie
Technológie softvérových projektov-II


7
1. ročník / Re: Sokoban 30€
« on: 01.09.2014, 19:54:51 »
OSko je v pohode, ved na nete sa da najst tolko tych zadani, ze z toho si jedno originalne spravi sam aj blbec

8
O ničom / Re: Kde kupit hodinky v KE ?
« on: 17.08.2014, 17:42:29 »
ok, uz som kupil na hlavnej v predajni Casio

9
Logické systémy - okrem Baču hocikto. Ak by si mal Baču, potom je väčšia šanca, že ho budeš mať aj na skúške. Navyše, Bača robí problémy pri odovzdaní zadani, často ich vracia na prerobenie. Na cviká s ním treba chodiť pripravený. 
Tento predmet bol pre mňa dosť ťažký. Na prednáškach som bol len párkrát zo začiatku, ale keď dokážeš dávať pozor, tak sa oplatí chodiť, lebo tam Bača vysvetľuje ako sa počítajú príklady. Zadania boli 2, obe príklady, ktoré sú potom aj na skúške (2 príklady + ústne teória).

Počítačová grafika - ja by som vyberal medzi Vargom a Hrozekom - s ním som bol spokojný. Tento predmet je všeobecne považovaný za ťažký, ale mne dal dosť veľa. Na prednášky sa oplatí chodiť, ak dávaš pozor a robíš si poznámky (opisuješ všetko z tabule a píšeš čo diktuje + sú prezenčky), pretože potom na skúšku sa stačí učiť z poznámok. A ak dávaš pozor, tak to na prednáške aj pochopíš a potom to nie je až také ťažké. Robí sa jedno veľké zadanie (odporúčam vymyslieť si niečo vlastné, nejakú hru a nevyberať z tých kktín, čo ti oni ponúknu). Skúška je písomná a potom ideš na ústnu, kde ti skontroluje písomnú časť a možno sa niečo okolo toho spýta.
                                       
Základy softvérového inžinierstva  -  B. Madoš, V. Száboová alebo M. Čopjak. Ja som mal Čopjaka, nebol som s ním veľmi spokojný - je to taký doktorand, ktorý ti nedá nič do života - nemastný, neslaný. Ale nerobí problémy, takže prejdeš s ním v pohodičke. Predmet je ľahký, netreba sa báť. Robí sa zadanie v skupinách, nejaký prototyp informačného systému a prezentácia na nejakú tému. Skúška je klikačka na moodle. Prednášky sú strata času, ale predpokladám, že po novom bude robiť Havlice prezenčky.

10
O ničom / Re: Kde kupit hodinky v KE ?
« on: 12.08.2014, 16:35:59 »
no hej, ale kde je v KE taky obycajny obchod s hodinkami ? :D

11
3. ročník / Re: Info o PV predmetoch 4. ročník
« on: 12.08.2014, 01:12:24 »
TSWP som mal, dalo mi to vela do zivota
:D

12
O ničom / Kde kupit hodinky v KE ?
« on: 12.08.2014, 01:08:15 »
Poradte prosim nejaky dobry obchod s naramkovymi hodinkami. Dik
Nieco za prijatelne ceny, okolo 50€, nie nejake pozlatene si strieborne.

13
2. ročník / Re: Predmety v 3. ročníku
« on: 17.07.2014, 22:19:47 »
TBIS I bol trapas. V skupinach sa robilo nejake zadanie a skuska bola lahka.

14
O ničom / Re: slnecne okuliare za ludske ceny v KE?
« on: 14.07.2014, 19:29:24 »
skoro v hocijakej optike najdes aj lacnejsie okuliare aj drahsie. Napr aj v Manii v Optime maju okuliare aj za 9€ alebo aj za 50 a viac (co ani nie je optika). 

15
2. ročník / Re: Prenasany predmet
« on: 07.07.2014, 22:39:50 »
No kedze nie si prvak, tak mais ti rozvrh nevytvori, ale robis si ho sam. Takze si ho musis spravit tak aby vsetko pasovalo.

Skusajuceho si velmi nevyberies. Neviem o aky predmet sa jedna, ale vacsinou skusa len ten, kto uci prednasky a ten je len jeden. No je par predmetov, kde skusaju aj cviciaci, tak tam to vies niekedy ovplyvnit.

Ak si chces uznat zapocet treba to povedat cviciacemu. Ci treba ist aj na studijne neviem.

16
5. ročník / PV predmety
« on: 10.06.2014, 20:19:10 »
Viete mi niekto poradiť aké sú tieto PV predmety do piataku a ktorý si vybrať ?

ZS:
Technológie softvérových projektov-II (TSWP-II)   
Kvalita a manažment softvéru (KaMSW)   
Paralelné počítačové systémy (ParPSys)

LS:
Čo z toho?
Humanitné vedy
Efektívna sociálna komunikácia (ESK.FEI)   
Etiketa, image a biznis protokol (EIBP.FEI)   
Kariérne poradenstvo (KP.FEI)   
Podnikateľská etika (PE.FEI)   
Sociológia podniku (SP.FEI)   
Súčasné trendy vývoja moderných spoločností (STVMS.FEI)   
Tímová práca (TP.FEI)   
Vedenie ľudí (VĽ.FEI)   
Vyberané problémy súčasnej filozofie (VPSF.FEI)


17
3. ročník / Re: Info o PV predmetoch 4. ročník
« on: 10.06.2014, 20:12:49 »
Viem ti napísať len o tých, ktoré som mal, takže:

TT - ľahký, ale podľa mňa zbytočný predmet. Zápočet takpovediac zadarmo, no na skúšku sa treba naučiť. Učí sa tu lambda kalkul a podobné srandy.
AD - učíš sa pracovať s administráciou Oracle databázy, vytvárať používateľov, prideľovať im nejaké práva, vytvárať databázu, konfigurovať atď. Zápočet bez problémov, pozostáva len z referátu. Na skúške je praktická a teoretická časť. Obe sa dajú zvládnuť bez problémov.

SAvPS - učí sa tu CCNP Route, keď si mal predtým siete tak pohoda
TSWP-I -  robí sa zadanie v skupinách, nejaký informačný systém + referát s prezentáciou, skúška moodle + ústna

+ pozri si tuto temu, tu som sa ja pytal minuly rok: http://www.tu-ke.com/forum/4-rocnik-63/info-o-pv-predmetoch/


18
O ničom / Re: experiment
« on: 31.05.2014, 00:22:20 »
tie celkom vpravo, lebo je na nich najviac pruzkov :D

19
O ničom / Re: kupa noveho monitora + dead pixel?
« on: 04.05.2014, 18:03:48 »
Ja som raz kupoval notebook v Datacompe, vyzdvihol som si ho na predajni a potom som ho vrátil bez problémov do 7 dní. Bolo to ale už nejaké 2 roky dozadu. Pre istotu by som sa ale spýtal u nich.

Podľa mňa aj keď si to vyzdvihneš na predajni, stále platí, že si si to objednal cez internet, takže predtým ako si to kúpil si to nevidel, nevyskúšal. Keďže ty nemáš možnosť podľa mňa prísť na predajňu a najskôr si tovar pozrieť, vyskúšať a až potom zaplatiť. Myslím, že objednávkou cez internet sa zaväzuješ, že to prevezmeš. Čiže pozrieť si to môžeš, až keď zaplatíš ak si to objednával cez internet. Takže je jedno či ti to donesú domov alebo si to vyzdvihneš osobne. Podľa mňa ide len o to, že si to nekúpiš v predajni ale objednáš cez internet.

Ale ak by to bolo ako píše v_oid, že si to môžeš pozrieť na predajni aj keď si objednal cez net, tak si to tam pozrieš a zistíš, či je tam nejaký dead pixel. A keď je, tak to nevezmeš. Ale nemyslím si, že by sa to dalo takto.   

Tu je výňatok z podmienok Datacompu, kedy nemôžeš tovar vrátiť:

Quote
Odstúpenie od zmluvy bez udania dôvodu nie je možné v prípade, ak bol tovar používaný, čiastočne opotrebovaný. Takisto nie je možné odstúpiť od zmluvy bez udania dôvodu u tovaru, ktorého charakter to vylučuje predovšetkým z hygienických dôvodov. Pokiaľ bude vrátený tovar neúplný, poškodený či viditeľne použitý, bude si predávajúci uplatňovať u kupujúceho úhradu nákladov a náhradu spôsobenej škody v rámci platnej legislatívy.

V prípade, ak spotrebiteľ chce vrátiť objednaný tovar, ale ten už bude poškodený, použitý, čiastočne opotrebovaný resp. v stave, ktorý neodpovedá stavu, v ktorom bol predávajúcim odoslaný, nejedná sa o odstúpenie od zmluvy. Predávajúci môže v takomto prípade odmietnuť plnenie , alebo po dohode s kupujúcim požadovať si takto vzniknutú škodu, ktorú je predávajúci povinný preukázať, uhradiť zo sumy, ktorá bola uhradená spotrebiteľom za objednaný tovar alebo odmietnuť plnenie.

20
O ničom / Re: gigastore?
« on: 04.05.2014, 02:11:25 »
ako nič v zlom, ale keď máš na heureke viac ako 2460 referencií, tak nechápem čo tu riešiš  ??? 
to ti nestačí aby si považoval obchod za dôveryhodný ? :D

22
O ničom / Re: kupa noveho monitora + dead pixel?
« on: 01.05.2014, 18:29:07 »
neviem ako to je pri monitoroch, ale myslim si ze presne tak ako pises, ze reklamovat to mozes len ak je tych pixelov viac, neviem kolko.

Takze urcite by som to spravil tak, ze by som monitor objednal cez internet a keby tam bol nejaky vadny pixel, tak by som ho vratil do 7 dni. Mne sa toto stalo s notebookom a povedali mi, ze to nie je na reklamaciu, ze takto mi ho nevymenia, ale kedze som ho kupil cez net tak som ho mohol vratit do 7 dni, takze som ho vratil a zobral druhy.

23
3. ročník / Re: Skúškové 3. roč. LS INF
« on: 26.04.2014, 01:57:24 »
neviem ci je rozumne tu takto davat taketo veci ako testy z FP :D

24
3. ročník / Re: Skúškové 3. roč. LS INF
« on: 17.04.2014, 01:54:20 »
FP - lahké
APS - ehm :D

ale aby som nebol taky strucny, tak na FP je test, jednoduchy. Sak to uci Kollar. Napisete test a potom sa chodi po jednom do kanclu ku Kollarovi a on to pred tebou opravi a povie ti vysledok. A na APS dostanes dve otazky a pises teoriu. Odporucam ale nevzdavat sa, ak vies len jednu otazku, aj ked potrebujes mat nad 51%. Ja som vedel len jednu a skusku som spravil. Do druhej otazky som pisal blbosti co ma napadli, lebo som sa tu otazku vobec neucil a vsetko co som tam napisal bolo odveci, ale dostal som zato nejake body a celkovo som nakoniec mal nad 51% :D

25
O ničom / Re: amazon
« on: 25.02.2014, 16:06:13 »
z UK ani DE nemozu dat DPH ani clo, lebo UK a DE su v europskej unii a zo statov EU sa DPH neplati. DPH a clo platis len z krajin mimo EU.

Pages: [1] 2 3 ... 37