Author Topic: sokoban + vsetko k tomu  (Read 13011 times)

Franta

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: sokoban + vsetko k tomu
« Reply #50 on: 06.05.2012, 12:42:35 »
prosim vas velmi pekne  :( uz dva dni bez prestavky robim toho Sokobana z toho asi 5hodin len ulohu 4. , vobec ani nechapem tomu, ako to spravit, neviete mi niekto poradit alebo pomoct?  :( lebo mi z toho prepne uz... vobec, ale vobec neviem kam sa pohnut :-S

ak by ste mi pomohli tak by som mohol pomoct s matikou, alebo fyzikou  :)
« Last Edit: 06.05.2012, 12:52:49 by Franta »

clovek55

  • Newbie
  • *
  • Posts: 13
    • View Profile
Re: sokoban + vsetko k tomu
« Reply #51 on: 06.05.2012, 16:48:55 »
Ako to je, ked nieco odovzdam aj s chybou? Strhnu mi za to nejake body? Kolko? Lebo to zadanie je vlastne za 0 bodov ako pozeram a nikde nevidim, ako sa to boduje, ked je v nom chyba, konkretne napriklad s tou poslednou ulohou. Nevie niekto?

LoremIpsum

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Re: sokoban + vsetko k tomu
« Reply #52 on: 06.05.2012, 16:53:53 »
Ako to je, ked nieco odovzdam aj s chybou? Strhnu mi za to nejake body? Kolko? Lebo to zadanie je vlastne za 0 bodov ako pozeram a nikde nevidim, ako sa to boduje, ked je v nom chyba, konkretne napriklad s tou poslednou ulohou. Nevie niekto?

Je napísané -5b za chybné ale ktovie ako to budú kontrolovať.


Code: [Select]
tlacidlo=getch();
        switch(tlacidlo){
        case 's': levels_init(); clear(); turnOn(Levels->map); clear(); draw(); pohyb(); break;

Nevie niekto prečo je parse error before "Levels"? Ak tam dám ako parameter do turnOn napr map (definovaný jeden level na skúšku) tak ide v pohode.

Luk1

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 401
    • View Profile
Re: sokoban + vsetko k tomu
« Reply #53 on: 06.05.2012, 17:07:37 »
Ako to je, ked nieco odovzdam aj s chybou? Strhnu mi za to nejake body? Kolko? Lebo to zadanie je vlastne za 0 bodov ako pozeram a nikde nevidim, ako sa to boduje, ked je v nom chyba, konkretne napriklad s tou poslednou ulohou. Nevie niekto?

Je napísané -5b za chybné ale ktovie ako to budú kontrolovať.


Code: [Select]
tlacidlo=getch();
        switch(tlacidlo){
        case 's': levels_init(); clear(); turnOn(Levels->map); clear(); draw(); pohyb(); break;

Nevie niekto prečo je parse error before "Levels"? Ak tam dám ako parameter do turnOn napr map (definovaný jeden level na skúšku) tak ide v pohode.
ukaz ako mas zadefinovany Levels a taktiez skopiruj chybovu hlasku

Za slovensky narod bije mi srdce v hrudi.

Jotrew

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
    • View Profile
Re: sokoban + vsetko k tomu
« Reply #54 on: 06.05.2012, 18:22:30 »
Predpokladam, ze zoznam, kde si skontrolujem, ci som to dobre odovzdal pojde az o 23:56....style TUKE

robo7691

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
    • View Profile
Re: sokoban + vsetko k tomu
« Reply #55 on: 06.05.2012, 18:53:13 »
Mozte mi tu zrozumitelne vysvetlit co ma obsahovat priecinok bin a priecinko src? Co vsetko tam mam dat akosi nechapem

robo7691

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 74
    • View Profile
Re: sokoban + vsetko k tomu
« Reply #56 on: 06.05.2012, 19:32:19 »
do ricci prenasany subor prekrocil velkost akoze co teraz????? Poradi mi niekto?
« Last Edit: 06.05.2012, 20:22:59 by robo7691 »

Lulu~

  • Newbie
  • *
  • Posts: 8
    • View Profile
Re: sokoban + vsetko k tomu
« Reply #57 on: 06.05.2012, 20:26:05 »
Pripajam sa k otazke, co ma byt v bin a co v src?
Na moodly je to mierne nezrozumitelne povedane...

Wolfdale

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 489
  • /root
    • View Profile
Re: sokoban + vsetko k tomu
« Reply #58 on: 06.05.2012, 20:57:12 »
>/bin
>>sokoban.exe
>>levels.dat
>/doc
>>/html
>>>index.html,atď.
>>Documentation.pdf
>/src
>>...celý projekt vrátane main.c, levels.c, library.c, colors.c, library.h, levels.h, colors.h,levels.dat
>readme.txt
« Last Edit: 06.05.2012, 21:07:41 by Wolfdale »

Ešte sme to nedokončili celkom, ale takmer sme už začali.